Oticon Alta

Alta είναι καλύτερο ακουστικό βαρηκοΐας Oticon

Καλώς ήρθατε στο Alta, η premium λύση από την Oticon. Το Alta είναι βασισμένο στην πιο προηγμένη τεχνολογία της Oticon, για να παρέχει τις καλύτερες επιδόσεις ακρόαση. Μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά συνδυάζονται για να σας δώσει βελτιωμένη ποιότητα ήχου και να μειώσει την προσπάθεια που απαιτείται για να ακούσετε και να καταλάβετε. Με λίγα λόγια, το Alta είναι η καλύτερη εμπειρία ακρόασης της Oticon.

Διαμορφώνεται αποκλειστικά για εσάς

Δημιουργή μια σαφή εικόνα του ατόμου σας και πώς προτιμάτε στην ζωή τον ήχο. Το επαγγελματικό αυτό βοήθημα ακοής μπορεί να σας εξασφαλίσει ότι θα έχετε τις πιο ό προηγμένες τεχνολογίες της Oticon Alta και τις πιο προσωποποιημένες λειτουργίες για εσάς. Με ένα ακουστικό Alta το οποίο διαμορφώνετε αποκλειστικά για σας, θα απολαύσετε περαιτέρω μια βελτιωμένη ποιότητα ήχου και μια ακόμη καλύτερη εμπειρία ακρόασης, και είναι σε θέση να διαδραματίσει έναν πιο ενεργό ρόλο στη ζωή σας.

Ακρόαση Premium, με στυλ premium

Το Alta έρχεται σε ένα ευρύ φάσμα τύπων ακουστικών ενδωτιαία και οπισθοωτιαία καθώς και με μια παλέτα χρωμάτων που ταιριάζουν σε κάθε γούστο (αν προτιμάτε το ακουστικό βαρηκοΐας σας να συνδυαστεί ή να ξεχωρίσει μέσα στο από το πλήθος).