Oticon Agil

 

Τώρα μπορείτε να λάβετε ενεργό μέρος σε οποιαδήποτε συζήτηση. Το Oticon Agil σας επιτρέπει να κάνετε διαισθητική αίσθηση του περιβάλλοντός σας - ακόμη και σε περιπτώσεις όπου πολλοί ήχοι ανταγωνίζονται για την προσοχή σας. Το Oticon Agil σας επιτρέπει να κάνετε όλα αυτά, ενώ απαιτούν τίποτε από εσάς.

Θα μπορούσατε να αποκτείσετε την αυτοπεποίθηση σας για να παραμείνετε στο παιχνίδι και να απολαύσετε μία δραστήρια κοινωνική ζωή.

Η σχέση ανάμεσα στην κατανόηση και την ενέργεια

Το Oticon Agil έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να δαπανήσετε λιγότερη ενέργεια σε κάθε περίπτωση. Γνωρίζουμε ότι διαφορετικά περιβάλλοντα ζητούν περισσότερα από εμάς παρά από άλλους. Σε ένα δείπνο ή κουβεντιάζοντας με έναν φίλο σε ένα πολυσύχναστο καφέ είναι δύο μόνο περιπτώσεις όπου η ακοή μπορεί να αποδειχθεί απίστευτα δύσκολη. Αλλά δεν είναι μόνο η προσπάθεια για να κατανοήσετε τα χαρακτηριστικά του ήχου. Σε ένα πολυσύχναστο περιβάλλον, η προσπάθεια που απαιτείται για να ακούσετε μπορεί να σας αφήσει με πολύ λίγα πράγματα για να απολαύσετε τη στιγμή. Oticon Agil τα αλλάζει όλα αυτά.

Oticon Agil σας βοηθάει να εξοικονομήσετε ενέργεια